Reprezentanții CMB au participat la Simpozionul Internațional  Reprezentanții Colegiului de Medicină Bălți au participat la Simpozionul Internațional ”Sănătate prin educație. Emoții pozitive. Dezvoltare armonioasă”, desfășurat la Bacău, România. Evenimentul a fost organizat de Asociația pentru Promovarea Învățământului European Bacău și Școala Sanitară Postliceală ”Sanity” Bacău, partener oficial al CMB din anul 2014.

  Scopul simpozionului a fost dezvoltarea capacității de înțelegere a necesității formarii unor comportamente de educaţie pentru sănătate, a dezvoltării unui comportament preventiv, promovarea educației pentru sănătate prin valorificarea experienței didactice și împărtășirea exemplelor de bună practică, stimularea relațiilor de colaborare între partenerii implicați în vederea formării unei atitudini pozitive față de educația pentru sănătate.

  Prin acest proiect educativ s-a propus informarea la nivel elementar ce trebuie făcut pentru prevenirea şi combaterea bolilor, pentru o viaţă îndelungată şi activă. Dorim să reuşim să formăm la elevi atitudini pe care aceştia să le concretizeze într-un stil de viaţă sănătos. 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

Socialize with us!