Simpozion național, cu participarea internațională sănătate prin educație.

Pentru al cincelea an consecutiv, delegația Colegiului de Medicină Bălți participă la activitățile desfășurate în cadrul Școlii Șanitare Postliceale SANITY din Băcău, organizate de Asociația pentru Promovarea Învățămîntului European Băcău. Partineri în organizare sunt Colegiul de Medicină Bălți, Republica Moldova, KBS Pflegeteam Sabine Marx Gmsl+, din Osterhorn-Germania, APM Medical Germania, Universitatea Danubius din Galați, Inspectoratul Școlar Județian Băcău, Școala Sanitară Postliceală Iași „Grigore Ghica-Vodă.

Comunicarea în cadrul sesiunilor cu genericul „Modul sănătos de viață, între teorie și practică. Exemple de bune practici în Colegiul de Medicină Bălți”, a fost prezentată de Galina Ceban, șefa secției învățămînt nr.2 și eleva anului V, Elena Plotnicu.

Delegația Colegiului de medicină Bălți aduce sincere mulțumiri organizatorilor, în special Dnei Lăcrămioara Mocanu, președintele Asociației pentru Promovarea Învățămîntului European Băcău pentru inviație și posibitate de a particpa la acest simpozion.